Aroma terapie DECLÉOR

19.02.2013 18:14

Novinkou v našem salonu je nejznámější aromaterapeutická značka DECLÉOR.

Z historie značky.

Historie značky DECLÉOR začala v roce 1974, i když její původní název byl CLEOR (počáteční písmena francouzských slov Zlatý klíč, který otevírá chrám krásy). Filosofie značky byla "Be more than skin-deep" což je idiom, který se dá přeložit jako "Být krásný z venku i zevnitř". Každá iniciativa byla založena na pohodě těla, pleti a duše. Členové prvního týmu značky byly kosmetička, lékařka, učitelka shiatsu a aromaterapeutka. Znalosti jednotlivých oborů umožnily použití inovátorského přístupu při výrobě slavných rostlinných léčebných přípravků, 100% přírodních, bez konzervantů a barviv. Tato ultra aktivní denní séra s názvem AROMAESSENCE, která alikovala před nanesením denního krému, měla fenomenální úspěch.

Řada AROMAESSENCE se stala vlajkovou lodí značky a její sláva rostla po celém světě. Hlavními dvěma pilíři značky DECLÉOR se staly Léčebné přípravky a Produkty péče o pleť. V roce 2000 se majitelem značky stala skupina japonská Shiseido Group, která umožnila vznik výzkumných a vývojových laboratoří a především expanzi na nové trhy v Asii. Dnes je DECLÉOR největší kosmetickou aromaterapeutickou značkou na světě.

Již téměř 40 let se DECLÉOR věnuje výzkumu esenciálních olejů a výtažků z rostlin v oblasti kosmetiky. Vlastní sbírku s více než 55 různými esenciálními oleji použitých ve více než 150 různých formulích. Důkladná botanická selekce zaručuje tu nejvyšší kvalitu rostlin, které se následně použijí k extrakci.

DECLÉOR má svůj patentovaný hi-tech destilační proces.

OŠETŘENÍ PLETI

AROMA ESSENTIEL (AROMAPLASTY)

  • skloubení smyslnosti s účinností
  • 120 minut
  • dodává pleti konfort, vyživuje, relexuje
  • používá se speciální maska,tzv.Aromaplasty - multivitamínová maska s neodolatelnou a překvatující texturou, obsahuje 100% přírodní lněná semínka, pšeničné klíčky a slunečnicová semínka

OŠETŘENÍ:

AROMAPLASTY OŠETŘENÍ S KVĚTY NEROLI

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Ošetření Aromaplasty se speciální maskou dodává pleti komfort, vyživuje a relaxuje. Aromaplasty ošetření s květy Neroli je určeno na hydrataci a rozjasnění všech typů pleti.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence Neroli, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Neroli, maska na oční kontury, volitelná aplikace hydratační masky, aplikace speciální masky Aromaplasty, masáž paží a rukou a aplikace hydratačního pleťového krému proti znečištění.

(Výrobky z hydratační řady HYDRA FLORAL obsahují 100% čistý a přírodní esenciální olej z Neroli - pomerančovníku ze Sevilly - který pleť zklidňuje, stimuluje buněčnou obnovu a regeneraci.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1280,- Kč

AROMAPLASTY OŠETŘENÍ S KVĚTY YLANG YLANG

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Ošetření Aromaplasty se speciální maskou dodává pleti komfort, vyživuje a relaxuje. Aromaplasty ošetření s květy YLANG YLANG je určeno na zmatnění a ozdravení smíšené a mastné pleti.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence YLANG YLANG, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem YLANG YLANG, maska na oční kontury, volitelná aplikace čistící okysličující masky, aplikace speciální masky Aromaplasty, masáž paží a rukou, aplikace hydratačního gelového krému na oči a zmatňujícího fluida.

(Výrobky z řady na smíšenou a mastnou pleť PURETE obsahují esenciální oleje z rostliny YLANG YLANG, šalvěje, rozmarýnu, citronu a levandule, které pleť čistí a redukují tvorbu mazu.) 

Doba ošetření: 120min

Cena: 1280,- Kč

AROMAPLASTY OŠETŘENÍ S KOŘENEM ANGELIKY LÉKAŘSKÉ

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Ošetření Aromaplasty se speciální maskou dodává pleti komfort, vyživuje a relaxuje. Aromaplasty ošetření s Angelikou lékařskou je určeno na výživu suché pleti.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence Angélique, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Angélique, maska na oční kontury, volitelná aplikace hydratační masky, aplikace speciální masky Aromaplasty, masáž paží a rukou, aplikace hydratačního gelového krému na oči a výživného pleťového krému.

(Výrobky z řady na suchou pleť NUTRIDIVINE obsahují esenciální oleje z kořene Angeliky lékařské a heřmánku na stimulaci, zklidnění a výživu.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1280,- Kč

AROMAPLASTY OŠETŘENÍ S KVĚTY ORIENTÁLNÍ RŮŽE

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Ošetření Aromaplasty se speciální maskou dodává pleti komfort, vyživuje a relaxuje. Aromaplasty ošetření s kvítky růže z orientu je určeno na zklidnění citlivé pleti.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence Rose d´Orient, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Rose d´Orient, maska na oční kontury, volitelná aplikace Prolagene gelu, aplikace speciální masky Aromaplasty, masáž paží a rukou, aplikace hydratačního gelového krému na oči nebo krému na oči z řady Harmonie Calm a krému na citlivou pleť z řady Harmonie Calm.

(Výrobky z řady na citlivou pleť  Harmonie Calm obsahují esenciální oleje z květu damašské růže a heřmánku na zklidnění a zvýšení odolnosti citlivé pleti.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1280,- Kč

AROMAPLASTY OŠETŘENÍ S KVĚTY KOSATCE NA VRÁSKY A ZPEVNĚNÍ 40+

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Ošetření Aromaplasty se speciální maskou dodává pleti komfort, vyživuje a relaxuje. Aromaplasty ošetření s květy kosatce je určeno na regeneraci zralé pleti.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, masážní tahy speciálním nástrojem Qi-boosterem na vyhlazení vrásek a zpevnění ochablé pleti, Aromapresura sérem Aromaessence Iris, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Iris, maska na oční kontury, volitelná aplikace masky na vrásky, aplikace speciální masky Aromaplasty, masáž paží a rukou, aplikace hydratačního gelového krému na oči a pleťového krému z řady EXPERIENCE DE L´AGE.

(Výrobky z řady EXPERIENCE DE L´AGE obsahují esenciální oleje z kosatce, který stimuluje tonizační aktivitu či extrakt z kukuřice, který vyplňuje vrásky zvýšením hustoty podpurných vláken kolagenu a elastínu.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1480,- Kč

AROMAPLASTY OŠETŘENÍ EXCELLENCE S KVĚTY MAGNÓLIE NA VŠECHNY PROJEVY STÁRNUTÍ 50+

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Ošetření Aromaplasty Excellence je určeno na regeneraci zralé pleti. Pečuje o všechny projevy stárnutí: vrásky, ochabování, tmavé skvrny atd.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, masážní tahy speciálním nástrojem Qi-boosterem na vyhlazení vrásek a zpevnění ochablé pleti, Aromapresura sérem Aromaessence Excellence, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Excellence, maska na oční kontury, volitelná aplikace regenerační omlazující masky, aplikace speciální masky Aromaplasty, masáž paží a rukou, aplikace regeneračního krému na oči a pleťového krému z řady EXCELLENCE DE L´AGE.

(Výrobky z řady EXCELLENCE DE L´AGE obsahují esenciální oleje z magnólie, slaměnky, kosatce, heřmánku na podporu tonusu, vyhlazení vrásek a prevenci vzniku tmavých skvrn.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1480,- Kč

AROMA EXPERT

  • pocit extrémní účinnosti a absolutní krásy
  • 120 minut
  • každý krok nabízí koncentraci zacílených aktivních látek s proslulými vlastnostmi, které uspokojí potřeby i té nejnáročnější pleti
  • vše je umocněno technikami aromaexpertů: lehká kombinace síly a jemnosti

OŠETŘENÍ:

HYDRA FORCE - SÍLA HYDRATACE S KVĚTY NEROLI

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Intenzivně hydratuje a hasí žízeň pokožky, dodává okamžitou relaxaci s výtažky ovoce a květin a aktivních esenciálních olejů z Neroli, mladých listů a výhodnků citrusů a santalového dřeva. Pro dehydratovanou pleť.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence Neroli, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Neroli, maska na oční kontury, aplikace hydratační masky Hydra Force, masáž paží a rukou, aplikace regeneračního krému na oči a hydratačního pleťového krému proti znečištění.

(Výrobky z hydratační řady HYDRA FLORAL obsahují 100% čistý a přírodní esenciální olej z Neroli - ppomerančovníku ze Sevilly - který pleť zklidňuje, stumuluje buněčnou obnovu a regeneraci.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1550,- Kč

MATE&PURE - ČIŠTĚNÍ A ZMATNĚNÍ S KVĚTY YLANG YLANG

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Vyrovnává, čistí a vylepšuje vzhled pokožky. S výtažky vodních rostlin a aktivních esenciálních olejů Ylang Ylang, muškátu a rozmarýnu. Pro mastnou a smíšenou pleť.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence Ylang Ylang, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Ylang Ylang, maska na oční kontury, aplikace čistící a zmatňující masky Mate&Pure, masáž paží a rukou, aplikace hydratačního gelového krému na oči a zmatňujícího fluida.

(Výrobky z řady na smíšenou a mastnou pleť PURETE obsahují esenciální oleje z rostliny YLANG YLANG, šalvěje, rozmarýnu, citronu a levandule, které pleť čistí a redukují tvorbu mazu.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1550,- Kč

DIVINE NUTRITION - DOKONALÁ VÝŽIVA S KOŘENEM ANGELIKY LÉKAŘSKÉ

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Obnovuje a vyživuje. S gelem Baobab, výtažky z kaštanu a aktivním esenciálním olejem z kandovaného heřmánku a muškátu. Pro suchou pleť a komfort.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence Angélique, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Angélique, maska na oční kontury, aplikace výživné masky Divine Nutrition, masáž paží a rukou, aplikace hydratačního gelového krému na oči a výživného pleťového krému.

(Výrobky z řady na suchou pleť NUTRIDIVINE obsahují esenciální oleje z kořene Angeliky lékařské a heřmánku na stimulaci, zklidnění a výživu.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1550,- Kč

HARMONIE CALM INTENSE - INTENZIVNÍ ZKLIDNĚNÍ S KVĚTY ORIENTÁLNÍ RŮŽE

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Zklidňuje, utišuje a zjemňuje. Obsahuje rostlinné výtažky s deriváty lékořice, aktivní esenciální olej z růží, Neroli a heřmánek. Pro nejcitlivější pleť.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence Rose d´Orient, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Rose d´Orient, maska na oční kontury, aplikace zklidňující masky Harmonie Calm Intense, masáž paží a rukou, aplikace hydratačního gelového krému na oči nebo krému na oči z řady Harmonie Calm a krému na citlivou pleť z řady Harmonie Calm.

(Výrobky z řady na citlivou pleť Harmonie Calm obsahují esenciální oleje z květu damašské růže a heřmánku na zklidnění a zvýšení odolnosti citlivé pleti.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1550,- Kč

AROMA EXPERT NA MLÁDÍ

EVIDENCE - OŠETŘENÍ NA PRVNÍ VRÁSKY S KVĚTY NEROLI

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Vyhlazuje, dodává energii a minerály díky výtažkům z mořské řasy Codium, rostlinným výtažkům a aktivním esenciálním olejům z Neroli. Esenciální oleje z citrusů a santalového dřeva zkrášlují pleť ihned jak se objeví první známky stárnutí.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, Aromapresura sérem Aromaessence Neroli, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Neroli, maska na oční kontury, aplikace masky na vrásky Evidence, masáž paží a rukou a aplikace relaxačního krému na oči a pleťového krému z řady Expression de l´Age.

(Výrobky z hydratační řady EXPRESSION DE L´AGE obsahují esenciální olej z Neroli, který pleť zklidňuje, stimuluje buněčnou obnovu a regeneraci a ibišku, který vyhlazuje mimické vrásky.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1590,- Kč

LIFT EXPERIENCE OŠETŘENÍ S KVĚTY KOSATCE NA VRÁSKY A ZPEVNĚNÍ 40+

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Vyhlazuje, zpevňuje, podporuje vstřebávání aktivních látek do pleti, napomáhá vytvarovat kontury obličeje. Termoformující maska z práškem z kosatce a růžového jílu revitalizuje pokožku. Vhodné pro ženy od 40 let.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, masážní tahy speciálním nástrojem Qi-boosterem na vyhlazení vrásek a zpevnění ochablé pleti, Aromapresura sérem Aromaessence Iris, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Iris, maska na oční kontury, aplikace omlazující masky Lift Experience, masáž paží a rukou, aplikace vyhlazujícího krému na oči a pleťového krému z řady EXPERIENCE DE L´AGE.

(Výrobky z řady EXPERIENCE DE L´AGE obsahují esenciální oleje z kosatce, který stimuluje tonizační aktivitu či extrakt z kukuřice, který vyplňuje vrásky zvýšením hustoty podpurných vláken kolagenu a elastínu.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1590,- Kč

LISSAGE EXCELLENCE OŠETŘENÍ EXCELLENCE S KVĚTY MAGNÓLIE NA VŠECHNY PROJEVY STÁRNUTÍ 50+

Od konečků prstů na nohou až po konečky řas Vám DECLÉOR nabízí specifické umění masáže nebo-li opravdovou smyslnost a krásu. Uvolnění napětí jedinečných a opravdovým ošetřením kdy se Vaše tělo oddá momentu štěstí. Vyhlazuje, regeneruje, tvaruje. Aktivní esenciální oleje ze slaměnky, magnólie a kadidla zvyšují hustotu buněk v pleti. Vhodné pro ženy nad 50 let.

Masáž zad tělovým sérem dle výběru, odlíčení očí, odlíčení obličeje a dekoltu, hloubkové čištění, exfoliace, čištění tonikem, masážní tahy speciálním nástrojem Qi-boosterem na vyhlazení vrásek a zpevnění ochablé pleti, Aromapresura sérem Aromaessence Excellence, Aromadrenáž a Aromamasáž balsámem Excellence, maska na oční kontury, aplikace omlazující masky Lissage Excellence, masáž paží a rukou, aplikace regeneračního krému na oči a pleťového krému z řady EXCELLENCE DE L´AGE.

(Výrobky z řady EXCELLENCE DE L´AGE obsahují esenciální oleje z magnólie, slaměnky, kosatce, heřmánku na podporu tonusu, vyhlazení vrásek a prevenci vzniku tmavých skvrn.)

Doba ošetření: 120min

Cena: 1650,- Kč

 

Kontakt

La-faccia Alena Černá Slévačská 905/32
Praha 14
198 00
+420603524410 cernaal@seznam.cz